321 dagar kvar

Om jag räknat rätt är det idag 321 dagar kvar till dagen D ;)

Igår va vi på Prem och Andreas utomhusbio (i prems trädgård). Blev troligen den sista för sesången. Det va ju inte direkt varmt ;) Jag paltade på mig både srupepyxor, mjukisbyxor och termobyxer. Jag hade linne, en tröja och en stickad tröja med hög krage (ej polo tröja). Dessutom satt jag i en sovsäck, i en uppfällbar stol, med min fina lila mössa på huvudet. Och jag kan säga att de va riktigt varmt och gott :) Ville knapt krypa ur sovsäckäcken. Det var ju bara 3 grader utanför. Ja de e i alla fall inte sommar längre, tyvär :(

Igår städade jag och började packa lite smått för flytten. A just de, minns inte om jag har skrivit att vi ska flytta. Vi har valt att flytta från denna 2:an till en 3:a den 1 dec. Vi kollade mycket på hus där ett tag. Men eftersom jag inte har någon inkomst, blev det att börja kolla på en ny lägenhet i stället. Men det blir nog bra ändå ;) Förhoppningsvis skaffar vi hus om ett par år i alla fall så det är ju inte långt borta. Vi kände att det var dags för något större, speciellt nu när vi ska gifta oss och allt. Känns inte kul att sitta i en 2:a då.

Ja nu får vi se va man ska hitta på resten av dagen....hummm....Hade varit kul att börja måla på en ny tavla...men den kommer la inte hinna torka innan flytten..... Akvarellpapprena e slut...typiskt! Tror jag gör en blyertsteckning, de va ju ett tag sedan jag gjorde ;)

tjo på er!

Kommentera här: