26 jan-08 Sjuk och rastlös.

Hej hej!

Här sitter jag. Hemma. Själv.............Skoj................inte!

I alla fall. I fredags morse när jag vakna mådde jag pyton. Jag kände bara doften av brödet och jag bara nä, det blir ingen frukost. Så jag tog ett glas vatten å inte ens det gick ner. Jag var yr och hadde ont i magen. När David vakna var jag fullt påklädd och redo för dagen, såg det la ut i hans ögon. Men så va inte fallet. Jag hadde fått magsjuka. Skoj va?!

Men mamma ville ju så gärna att jag skulle komma, så jag tog bussen till ulricehamn i alla fal. Dålig ide!!
För där visade det sig att dom inte alls fattade att jag var sjul, nej då. Här skulle det bjudas hem båda den ena och andra släktingen å äta revben med potatissallad. Jag blev tröttare och tröttare. Men ingen lyssna. Till slut gick dom hem och jag sommna i soffan.

På lördag morgon vaknade jag helt sönderkörd (känndes det som). Men då kommer mamma inspringandes...gissa när?!...jo kl halv 9 och frågar om jag tänkt att gå upp snart, för snart skulle min kusin, min moster och Tom (mosters X...eller vad han nu e) komma. Dom komm inte så lång tid efter. 

Som vanligt var det slagsmål mellan Angelika (min kusin) och Tom, då Tom påstår att Angelika sabbat min mosters och hans förhållande. Efter ett högjutt bråk i köket, springer Angelika in i mammas sovrum (där jag för övrit ligger i sängen, forfatande, och har jätte huvudvärk). I alla fall, Angelika smäller igen dörren och håller emot, medans Tom står och rycker på andra sidan om att Angelika borde hamna på syket och ja, att angelika förstört deras förhållade, samt att han ska slå henne. 

Tom och min moster går efter en stund, efter ha suttit och beklagat sig för min mamma, och hon håller med honom (varför?!). 
   
 När monstret Tom och min moster gått, börjar min stakars lilla Angelika att gråta. Jag sätter mig då genast upp och tar henne i min famn. Ärligt talat, hur skulle du må om du får höra sådant så gott som varje dag. Samt att dom är elaka mot henne i skolan + allt som hänt innan, som redan skapat stora variga sår. Jag fattar inte vad hon har gjort för fel mot världen? Jag tycker såååååå synd om henne. 
  
I alla fall. Jag tar mig till slut upp ur sängen, och vi får sjuss ner till "stan". Där går vi runt en stund, och träffar även Ankelikas kille Jonas, Tråkigt att han fick träffa mig trött och sjuk. Men för hoppningsvis får jag visa en bättre  sida av mig, någon annan gång. 
  
Sedan var det fika med Anki och Jonas hemma hos min moster. Sen gick vi till mormor och morfar och åt mat, dock väääldigt lite för min del. Å sedan gick vi hem till mamma igen. 
  
Där va vi ensama en stund, sedan kom anki och moster. Lite senare även Sven-Göran ( min dopfar). Dom drog iväg te Borås för att dasna på Åhaga. Så jag blve hemma själv där. Trodde ett tag att skulle dö...jag frös trotts att jag precis drukit te, samt låg under två filtar. Men kom i säg gjorde jag på egen hand. 

Dagen efter var inte den så trevlig den heller. Men plutten kom sedan och efter att vi ätit och umgåtts lite med mamma åkte vi hem. 

Och idag har jag varit hemma från skolan då magsjukan inte riktigt släpt än.

Kollade föresten precis på Bonde söker fru bröllopet, det var siktigt fint må jag säga! Gulli gull!! Presic som ett bröllop ska vara.

Magnus och Emma chattade med tittarna. Foto: Maria Andersson/TV4

puss och hej!

22 jan 2009

Tjo!
Idag har jag haft bageri i skolan...vi bakade bröd och bullar och i morgon ska vi göra kondisbitar =)
I morgon ska jag även åka till mamma. Första helgen jag sover över hos henne i hennes lägehet i ulricehamn =)

Nu e det alltså bara 7 dagar kvar tills jag fyller år. Å jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska önska mig...

Men en sak som jag önskar mig är en klocka...min veckarklocka som jag har nu e helknäpp...vist piper den på morgonen..men man kan knapt se på displayen va klockan e...Dock e ett stort krav att den INTE får ticka...den ska drivas med el eller batteri.


Min absoluta favorit mössa!! Som jag älskar!! Fick den i 18 eller 19 års födelsedags pressent (minns inte exakt) av Lina och Fredrik... Vist e den fin?!

kram å puss på kinden!!