"tio sekunder i munnen, resten av livet på höften"

"tio sekunder i munnen, resten av livet på höften"
Urscha siket ordspråk...å fy va sant!!

Sedan jag börja på Kanalskolan Bageri/ Konditori har jag banne me gått upp 5kg!....Man äter ju konstant, även fast man inte är hungrig, bara för att man kan. Å man kan ju inte säga att det blir bättre nu när vi gör julgodis mest hela dagarna. Suck!

Aja får la börja på gym eller nått...gå ut och gå....Förhoppningsvis hinner jag la det när läxorna tagit slut. Hoppas hoppas hoppas!!

Nu sitter jag åter på gården. Har blivit typiska söndagar nu för tiden. Dock är det smidigt för man får läxorna gjorda...oftast...

I fredags va jag en sväng hos Wicy. Hon brände fyra fingrar på höger hand, som klassas som andra gradens brännskador, stackarn.... Så jag köpte henne en liten blomma =D
För det tycker jag man ska göra när man hälsar på någon som är sjuk eller har skadat sig, lixom för att visa att man bryr sig.

Igår va jag å David på hantverks aktion i olofsberg. Vi vann tre priser =D
En blomma på blommsterlotteriet, en blomma vann vi när vi köpte en röd kruka med två järtan på och när vi köpte flädersaft van vi en korg med ilagda morötter, äppelmust, päronmos och granskotts sirap. Vi köpte även lite fudge.
 
Nu lägtar jag till första advent. Ska hänga upp våra sprillans nya julgardiner =D


Nä nu får jag la skriva om den där tråkiga matspjälkningen...suck

hoppas ni har det bra!

kram och puss i pannan!

Snö =)

Det är snö här i Falköping =D...LOOOOVE <3
Dock tycker min plutt inte det är lika roligt som jag =P


Här är en bild på David =)
Orsaken till att jag flytta till Falköping =D
Love love love love love love love love love<3