Ja då va man ett år äldre

Igår gick man från 23 till 24 år. Det känns ingen skillnad...men det brukar det alldrig göra ;)

Igår hade jag värdens bästa Lina och kära fredrik här på besök. Men inget blev som jag hade tänkt mig. Men det blev rätt bra endå. Men nu ska jag komma ihåg att de inte e så förtjusta i godis. Men älskar paj...haha

Av dessa tu fick jag två fina glas ljusstakar med gröna ljus till. Kommer passa perfekt till de nya vår/ sommar -gardinerna jag ska sy :) Jag fick även en jättefin diskborste och tre disksvampar som e formade som små blommor :)

Å idag har jag haft mormor, morfar, Lisbeth, Tom och lilla mamma på besök. Även denna gången blev det inte som tänkt.... Men åter igen blev det rätt bra. :) Av mormor å morfar fick jag lite pengar och jättefina tulpaner. Av mamma fick jag åxå lite pengar och en blomma. Och av Lisbeth och Tom fick jag en sån där glaskub med en infräst bild. Och till den en liten lampa som den ska stå på, som även snurrar. Jättefin :)

Men jag tror jag vet varför det blev som det blev. Jag e nämligen förkyld. Går med ständig huvudverk och e lite hängig. Å har la överlåtit lite mycket till david. Han e superduktig när han gör något. Men han kan bara göra en sak åt gången. Så det brukar sluta med att jag gör kanske 4 saker samtidigt medan han gör en. MEN jag ska INTE klaga. Det e ju ett killsyndrom ;) Hahahaha

Å just det! Av min älskade David fick jag ett... ja va kallas det??.....Det e i alla fall en slags hylla, med massa små lådor som man kan ha pärlor, ståltråd och annat pillepill i. Jag blev mycket glad för den, då jag köpte en för ett tag sedan å den va inte alls bra. Dessutom fick jag nagelack Grafitti av Isadora. Ett vitt underlack och ett ljusblått överlack, samt ett halsband.

Men just nu e jag hemma själv. De ringde om ett maskin fel strax innan 22.00 och han fick åka. Han börjar sin chor, sjor, shor, schor (HUR TUSAN STAVAR MAN????) idag. Hoppas det inte tar hela natten bara.

Ja ja nu ska jag ta en alvedon mot den envetna huvudverken. Nörda mig lite vid farmville och sedan gå och lägga mig. Så God natt!

Va på skroten och köpte tyg

Hejsan!
I helgen va vi åter i skene. Nu e krimskramset man tidigare inte visste va man skulle göra med sorterat och vi har börjat tapetsera i hallen. Tog ett bra tag att dra ner alla tapeter. Dom satt såpas löst så man kunde inte låta dom hänga kvar. Jag tror inte det ger så mycket pengamässigt vid försäljningen. Men det ser mycket frächare ut. Å det känns bra, mycket bättre än de gammla inrökta tapeterna som blivit mer gula än vita. 

Denna gången tog vi även hem lite prylar. Mest gammla foton och annat plock. Känns lite kostigt att ha pappas saker här. Dom ska ju va i huset med pappa....

Föresten mamma va med till skene denna helg. Hon hade tjatat på mig att jag skulle köpa hennes klubbor. Jag vet inte helt hundra vad dem heter. Men de finns tydligen inte att köpa i ulricehamn. Så nu när hon åkte med gick hon själv upp och köpte dem. Asså om det va kanske 10-20 klubbor hade jag väll kunnat göra det. Men hon köper 100 st på en gång. Det e ju pinsamt! Hahaha mamma e för go.

Nu när vi va i skene passade vi även på att åka te skroten. Tyg till nya gardiner införskaffades. Känner att julgardinerna har nått sitt utgångsdatum...å lite till!! Men jag har inte vetat va jag ska hänga upp, förens nu.

Så nu ska jag börja sy på hissgardin till köket. Det e lite typiskt med det fönstret, för det e 160cm brett. Å färdiga hissgardiner finns oftast bara upp till 140cm. Jag kan lägga upp lite bilder när jag e klar. :)

Ne nu ska jag äta. Sedan ska jag sy :)

kram på er!

SUCK!!!

Igår va vi på st:remi å kollade efter bröllopskläder te David. Jag sa vad jag tyckte han skulle ha. För david har ingen koll. Det enda killen tog fram va en randig frack cote. RANDIG!! Till david som nästan e två meter!

Han ser helt knas ut och typ tre meter lång. Mycket bra när lilla jag ska stå jämte på mina 155 cm. NÄ!

Å det värsta e att jag dumt nog inte sa ifrån!!...Jag frågade dock om dom hade en vit frack cote kavaj. Men nääää det e inte i mode längre. så det skulle kosta extra att beställa. Men jag sa fortfarande inte ifrån....å va arg jag va i går kväll. Kunde knapt somna! Morrrr!!

Å idag kolla jag på nätet på deras hemsida. Å kollade över vilka märken de hade. Å sedan titta jag deras hemsida. Å vist tusan. Där stog en gubbe i exakt sådan som jag ville att david skulle ha. Å han i affären sa så! Morr...

Nä vi får avbeställa dem! Det går ju inte!