23 feb- Förlovning

Hejsan!!
Vet ni vad? Den 14 feb förlovade vi oss. Det var dock inget över romantiskt men helt ok =). Det var ett gemensamt besllut så det var inget sätta sig på ett knä för davids del. Men det årkade jag inte vänta på att david skulle göra, så jag fråga honom om han tyckte vi ska förlova oss den 14 feb. Det e ju en romantisk dag bara det så jag tyckte det var nice=).

Så den lördagen åt vi wok, som jag gjorde i wokpannan vi fick julklapp. Första användnigen. sedan var det bara att vänta på att tiden skulle gå så vi kunde dra till skövde. Där hade vi från början bestämt oss för att börja kvällen med att äta en midag. Dock sa vi båda på väg till resturangen att vi inte var hungriga. Men när vi kom i på resturangen var alla bord fullbokade. Så vi traska tillbaka till bilen. Vi åkte runt lite i skövde i väntan på att tiden skulle gå. Åkte till bion såg Benjamin Buttons otroliga liv. Mycket bra film! Handlar om en kille som förs som en gammal man och åldras baklänges. I alla fall på utsidan medans insidan åldras som en vanlig mäniska.
Sedan begedde vi oss hem igen. Vi åkte då upp på mösseberg och stannade på utsiktsplattsen. Mörkret låg över falköping och alla gatlyktor å andra ljus lös vackert. Han tog min å jag tog hans ring å så satte vi på dem på varandras fingrar. Kanske inte låter fullt sdå romantiskt som på film men jag gillade det =) 

17 feb-09- Jag, Zandra, har namsdag i dag!

Tjolahoppsan!

Här sitter jag. Va i skolan i dag. Vi hadde livsmedels kunskap, där vi gjorde en massa olika potaisrätter, jätte goda, ska lägga i lite recept så ni får prova. Sedan hadde vi livsmedelshygien. Lite tråkigare med prat om hygienen runt om livsmedel, vilka regler som gäller å så.

Nu ska jag snar ner till tvättstugan. Tvättar mina bagerikläder. Ska nog passa på å ta resten av tvätten när jag ändå e i farten.

Tog hem mitt sims 2 från pappa (skene) när jag va där senast. Kanske lite dumt gjort för nu e det det enda som rullar i mina tankar. Jag som måste plugga teori. Jag vill ha mitt körkort!! Varför ska the sims 2 vara så roligt????

Bara för att det e min namsdag i dag...samt för att Lina (gustafsson inte lygneroth) har läskat mig i tre dagar med sina chokladbollar...så nu ska jag göra egna så det så =)


nä nu måste jag kila ner till den omtalade tvättstugan.
Tjo!

6 feb-09- På väg...

Nu ska jag snart dra till bussen. Ska åka te mamma i ulricehamn. För i morgon ska vi åka ner till Skene. Då jag ska lämpa med körkortet ett lov till. Jag lovar, jag e galen på det där dumma körkortet! Har gjort olika test lite här och där och suttit och gjort så gott som hela boniers trafikskola pc program. Vilket jag klarar rätt så bra... Men det känns ändå som att jag bara lyckat välja fel svar hela tiden. Jag blir irriterad! Morr!!

Kommer troligen hem igen på torsdag. Så det blire en lååååång och tråkig vecka att spendera utan att vara med david
=( ...kommer sakna honnom såååååååååååååååå mycket!!!
En liten mask film:

tjo tjo!!