Hur tänker regeringen?

Jag har funterat på en sak, samt sammtalat med vänner och bekanta i min omgivning om vårt "miljötäkande" sverige. Då i största allmänhet om kollektivtrafiken. Varför håller de på och lägger ner och gräver bort tågspår i stället för att bygga dem?? Man lägger ner turer och man drar in på annställda. Ja finner detta lite ologiskt. Varför har vi inte då i stället mindre tåg? eller en mindre buss? Man måste inte köra jätte chabraken till tåg/bussar. Inte konstigt att det blir dyrt! Folk kan ju i princip lika gärna ta bilen, det kostar ju typ lika mycket. Är inte kollektiv de som ska va billiga för att man ska känna att man känar på det, å skippa bilen med avgaser? Till och med flyget är billigare i vissa fall. Å det om nått förstör ju naturen. Dom tankar ju ut en massa liter bensin i luften för att dom inte får landa med bränsle. Å så frågar dom sig...varför åker ingen tåg??... men hallå!

5 april- 09- Överdrift?

I fredags pratade vi i klassen om hur mycket eller hur lite våra män gör saker hemma. Vi vill att manen ska göra det ena och det andra. Fast han kanske inte gör det. Så vi tjatar och tajatar på mänen...men så så en i klassen.: " vi tjatar på våra män att dom ska göra så mycket, att det inte finns något kvar att göra själv. Det går helt enkelt till överdrift".

Jag tycker att det verkligen ligger en poäng i det. Man ser allt dom inte gör och missar att se vad dom i själva verket gör. Samt att man glömmer bort sig själv och vad jag själv egenligen gör. Men det är ju så, det är lättare att skylla på någon annan i stället för att ställa sig och göra det själv.


tjao! <3