8 månader och lite till

Japp nu e det 8 månader och lite till kvar tills den stora dagen. Ska kolla på brudklänningar nästa onsdag. Håller på att bestämma mig för vilka som jag ska ta med mig. Men mamma är en av de självklaraste, så klart ;).


Och dessutom är det inte många dagar kvar till flytten :) Så här packas det för fulla muggar just nu. David ska ringa till hyresföretaget och fråga när vi kunde få nyckeln, pratade han om i morses. Så man får hoppas att vi kan få den lite tidigare.

För bara några minuter sedan ringde david å berättade att han fick nycklarna :) Så vi ska åka dit lite senare idag å ta med oss några lass. Yes! säger jag bara :)

Nu ska jag göra ett grattiskort till Davids mamma. Hon fyller 72 år idag.

Ha de!

Ögat: update

Hej igen!
Ja nu har jag varit hos docktorn. Hon sa att det var en blåsa jag hade på ögonvitan. Jag som trodde det va en grop ;) Men dom blev lite förbryllade eftersom jag inte hade någon rådnad runt blåsan. Men dom gissade på att det var någon slags reaktion på något jag haft i ögat. Så jag fick lite ögondroppar som jag ska ta, 2 droppar 3 ggr om dagen i 4 dagar. Om det blir värre ska jag återkomma.

Så värre va det ej :)

hoppas ni har det gött!

Mitt öga har fått ett skavsår :(

I morses när jag vakna, tittade jag mig nogrant i ögat. Har känt som det har vart något i ögat i 3 dagar. Men tänkte att det kommer la ut. Har ju kollat i ögat tidigare dagar, men såg inte detta då.

Så här ser det ut:


Det ömmar och kliar...å ger mig lite huvudvärk. Men annars e det lungt. Hoppas bara att dom kan se va det är som har gjort detta å att jag kan få någon ögondroppe eller något.

Annars har jag i vackan som gått knapt varit hemma. Va hos Lina G mån,tis och ons å bakade mm. Tors och fred va jag hos Christina. Lördags va jag i skene å igår va jag hemma. PJU.. Men det e rätt skönt att bara låta datorn vara i bland. Även om det innebär att ens odling på farmvill dör...men de e ju ingen big deal ;)

Har för övrit packat en massa. Har inte mycket kvar nu...känns de som i alla fall. Tills man börjar gå igenom lite skåp å lådor ;)

Men i alla fall. Kl 16.00 ska jag kolla ögat. Jag återkommer med hur det gick.

hej svej!