Hur vet man att han e den rätte?

Har gått å tänkt på en ska som Wicy frågade mig för några dagar sedan.
Hur vet du att David är den rätta??

Det går ju inte säga att det kommer att vara för evigt. Det är ju bara en kännsla man har just nu. Visst har man en stor önskan att man ska åldras tillsammans med den personen man älskar, men det är ju inte 100% säkert. Mycket kan hända på vägen och det är inte så mycket man kan göra åt det, mer än att ta det som det kommer.
  Jag tror att om man planerar för mycket frammåt, blir man bara besviken. Tex det här med barnuppfostran och så. Det är lätt att säga "så och si ska jag göra och behandla dessa sittuvationer". Men hur vet man det?? När man står där trött och frustrerad är det inte alltid så lätt och stå där stark och konsist.... Jag tror att om han har ett fint hjärta mot den man älskar, kommer den personen även ha ett fint hjärta till de framtida barnen.

Jag tror allt handlar om att prata och behandla varandra med respekt. Om en person vill göra något, är det en självklarhet att den andra stöttar den. Visst kan man störa sig på vissa sidor hos en person, och det känns skönt att ventilera med andra personer om att han gör si och så. Men sedan släpper man det å går vidare. Inget förhållande skulle väll funka om man skäller på sin partner för allt. Jag hadde i alla fall inte velat vara i ett sådant förhållande. Alla gör det dom kan efter sin förmåga. En dag kanske man står där och allt e tvärt om. 

Vissa saker kanske e så irriterande att du blir tokig hos den andra personen, men ta då och tala med den i sanasad ton. Gapa och skrika gör ju bara saken värre. Säg jag känner mig så här, när du gör så här. Å sedan kan du dra en liknelse, som är från hans synvinkel eller på något sätt få honom att förstå. 

Så fugerar det i alla fall mellan mig och david. Visst i början av alla dessa händelser var jag sur, och kände mig övergiven. Men efter att ha pratat med David, och han sa att jag är den som håller hans energi uppe. För han vet att jag finns där hemma och väntar på honom. När han säger "jag skulle inte klarat detta utan dig"...Hur kan ens hjärta inte smälta då?? 

Så ni kan förstå att jag älskar honnom mer än något annat på denna jord! Om jag så skulle bo i en lerhydda med honnom mitt ute i ingenstans, hade vi fortfarande haft skitkul och älskat varan otroligt mycket. 

Nä nu ska jag åka och hämta Davids far.... Å åka till sjukgymnalisten för att sedan åka runt hela falköpong å handla........suck...

Kram kram!

 

Färskpotatis och lax <3

idag har jag varit på David brorsson Johannes konfirmation i Åsarp. Efteråt va det mat och fika hos davids bror och fru. Färskpotatis och lax bland annat...Mummsigt!

En annan sak som har kommit upp i mitt liv nu är att jag har en flykt känsla...å nu vet jag varför! Det är lägenheten!

Med trafik utanför dag och natt, ständigt höra grannarnas tv och höra grannen över oss (som när han går skallrar det i våra finglas i vitrinskåpet). Hur kul e det?
Man kan ju inte ha öppet fönstret och kolla på tv för bilarna, motorcyklarna och mopederna som ständigt gasar, cruzar och allt va dom nu gör... 
 
 Inte nog med det så står folk utanför VARJE helg och gapar! Cruzar, lyssnar på skyhög musik och dunkar plåt! När man har sin säng stående ca 5 meter från "central gatan" (ströget som det kallas här) känns det som dom står inne i sovrummet. Å så vår granne här ovan som står på balkongen över och gapar te dem på gatan....Kul va?!

Nä jag vill ha hus! NU! Eller flytta dit jag inte behöver bo mitt i mellan två barer! Å absolut inte inärheten av ströget!

Nu är min busiga älsklingsplutt hemma! Så nu ska jag stänga av denna lilla dator och gå och sova. Ska iväg med davids pappa till sjukgymnasten i morgon..IGEN... Gud va han e krävande! Kastar sina kryckor efter kundvagnen (när vi åker och handlar efter vi varit på sjukhuset), kastar in kryckorna i baksätet och försöker stänga dörren med dem i klämm Osv. Jag kan säga att tålamodet tryter i mellanåt...spendera 5 dagar med honom, då du ska hjälpa honom med allt, med hans ständiga humör och dåliga hörsel....

Men va gör man inte för sina svärföräldrar ?? höhöhö

god natt!