Tjosan!

Asså ibland skrämmer jag mig själv!
Som tex idag då jag lovat att träffa Lina Lygneroth i borås för att se en konstutställning. Men jag hadde helt fått för mig att det skulle vara i morgon. Så jag fick en totalchok när hon ringde och frågade vart jag va. Asså jag skämdes så att jag var knallröd i ansiktet. Så himla typiskt mej att glömma. Trotts att jag skriver upp. Snart får jag la börja me post-ist lappar överallt. Fy bubblan!

Kanse så här ;)
Hahahaha!

Men jag slängde i mig lite mat och skyndade sedan iväg mot borås. Körde lite över hastighetsbegrensningen i all stress. Så fram kom jag, men bara typ 1,5 timmar för sent. Å sedan körde jag lite vilse som vanligt. Min hjärna klarar inte de enklaste uppgifter när jag e stressad. Mitt lågiska tänkande flyger ut genom rutan.
Utställningen var jätte bra och jag blev riktigt imponerad av hans akvarell målningar. Dom var lixom inte små, om man säger så. Jag och lina funderade över hur mycket akvarellfärg han egenligen gör åt på en målning...
Målningar av Lars Lerin:
Nä nu ska jag och pluten spela:


Vi ses!

Jag vill åxå kunna krama min pappa!

Idag åkte julia hem. Vi har mestadels spelat sims för hon ville inte göra något annat. Jag som tänkt åka pulka och ha kul. Men det första hon ville göra på morgonen va att sätta på datorn och börja spela. Jag som trodde att hon ville komma bort från spelandet, då hon spelar hemma typ varje dag. Men icke! Och hon är inte lite bestämd heller! Och jag kan ite göra något för då följer hon antingen efter eller ropar på mig heeeela tiden.

Men det e endå lite kul när hon kommer.

Men när hennes föräldrar kom och hämta henne idag så kramades dom.
Då började jag tänka jag kommer alldrig kunna krama min pappa mer. Å det gör ont! Så nu sitter jag å gråter. Jag som ska till alphan om 10 min. Får tvätta ansiktet och gå väg, till den sista alphan.

Vi ses!

14 feb= 1 år :)

Jepp igår firade jag och david 1 år som förlovade <3

Vi gjorde inte så mycket, myste mest. Men han e ju inte hemma så ofta så när han väl e hemma känns det lite speciellt endå :).
Vi tog en 2 timmars promenad och åkte sedan te affären och köpte mat. Å så gjorde vi rabarberpaj till efterätt...mummsigt!!


Men idag kommer Julia hit. Hon ska stanna tills på torsdag. Ska bli lite kul faktiskt! Men vi får se vad vi hittar på. Menjag tror hon vill spela med mitt the sims 3 ;) Hon har de spelen hemma men hennes kronglar. Får hjälpa henne att instalera om det tror jag.

Men just nu sitter jag å väntar på at  david ska höra av sig. Vi ska åka och kolla på glasögon. Han pajade sina i fredags så nu e dom ihop lödade...ja se killar ;)

Vi höres!