Åååååå :(

Jag vet att saker å ting händer och att man inte kan styra över allt, men jag blir ändåså lite besviken.

Å ja, jag har fått höra ett X antal gånger att vi valt fel datum när det kommer till bröllopet, för det e ju mitt i semestern. Ja jag har fått skit ett flertal gånger. Jag vill inte skylla ifrån mig, men det var faktiskt david som satte datumet för 2 år sedan. För att det var mitt emellan vårbruk och höstbruk, å det var då han valedig lixom.
Redan då började jag bland annat boka en fotograf som jag visste va svår att få tag i, men som jag var bomsäker på att jag verkligen ville vi skulle ha. För visst käns de lockande att ta någon billigare fotograf som är släkting, vän eller bekant till en vän, men hur kan jag vara hudra- eller tusen procent säker på att bilderna då blir bra?? Detta e ju typ de enda bevisen och minnena som vi kommer ha kvar av våran dag. Då vill inte jag ha en massa halvkassa bilder, bara för att det är billigare.

Men nu när folk börjar anmäla sig mer och mer, börjar jag bli mer och mer ledsen. För jag har fler kompisar som ska komma än mina egna släktingar. Jag trodde alldrig att så få skulle kunna tänka sig att komma på min å Davids stora dag. Jag trodde la naiv som jag är, att man kunde tänka sig att offra en dag av sin semesterför att komma på sin släktings och hennes killes bröllop. För det hade jag gjort för dom. Ärligt så trodde inte jag att jag skulle bli så besviken.

Men shit happens, och det blir alldrig som man tänkt sig. Men det är bara att fortsätta att gå frammåt. Trotts allt har ju så många vänner anmält sig. Så jag får vara glad för det ;)

Ha de bra!

Jag lovade att de ett svar...

på detta inlägget: O va bra!

Å eftersom det ändåså börjat läcka ut. För de två grabbar som sa till mig att hålla tyst. Har readan spridit denna nyhet till halva värden... haha ;) Så vem e det egentligen som inte kan hålla tyst!

Okej här kommer lite smakprov. Har ju inte jälv haft med mig kameran, utan lånat Charl-Henriks (Davids bror) kamera. Å dessa två bilder har han lagt upp på facebook. Å en utav dem har jag fotat, så jag tog mig friheten ;)

Denna fotade jag :)


Här ska mjölkrobboten stå :)

Har ni listat ut vad det är??
Jo det är en robotladugård :)

Får verkligen hålla tummarna att det funkar!

Tjao!

2 mån, 4v och 1 dag...

Ja så många dagar är det kvar till bröllpet. Jisses amalia va tiden går! Så mycket som behöver göras. Men det löser sig, det gör det alltid :)

Tänkte skriva lite status på inbjudningarna. Av 97 bjudna gäster har 37 anmält sig att de kommer, och 7 att de inte kommer. Så nu e det bara 60st kvar. Men bara drygt en vecka kvar att anmäla sig på.

Jag har fuderat fram å teax på det hära. Varför är så många ute i sista minuten? Men vi mäniskor är la byggda så ;)  Ja menar hur många är inte ute i sista minuten med deklerationen och sådana prylar?

Men rörigt har det varit i alla fall, det ska jag inte sticka under stolen med. Visst e jag glömsk i vanliga fall. Men nu, NU är det en heeeelt annan visa. Ja jisses! Inte nog med bröllopet så skulle man göra årets scout brochyr, planch och anmälningsblankett, vilket har tagit veckor att göra. Samt att man väntat på information man inte fått! Sedan har vi pappas hus, som forfarande inte e klart. Men nu har vi flyttat hit det flesta sakerna som ska sparas, vilket gör att lägehneten ser ut som ett bobnedslag. Vilket gör mig lite irriterad då jag hatar när det är stökigt.
Vi har fixat mäklare och samtidigt talat med en som vart intresserad av huset. Men ville bara ge en skamm summa för det. Jag vet att det inte är toppenskick. Men man kan ju ändå få ut markvärdet, sedan höjer ju vatten och avlopp summan, samt indragen fjärrvärme. Fick även reda på att toalett med duch eller badkar på boende plan åxå höjer priset. Å för att toppa snurrigheten så...nä skit samma! Ni fattar! Har även haft Julia här på besök. Tycker det e super skoj när hon kommer. Men denna gång var det så att jag riktigt tappade fotfästet med alla måsten. Hoppas man inte e sönderstässad till den 23 juli. Lär inte bli några snygga kort ;) hahaha

Slänger in en lite mysig bild jag hitta på en blogg:


Så kära läsare tills nästa gång vi ses, Ha de riktigt gött i solen!

kramar // Zandra