3 månader, 3 veckor och 3 dagar

Så lång tid säger min nedräknare här på skärmen att det är till den 23 juli. Oj oj oj. Nu rusar tiden iväg minsann.

Men allt går framåt och just nu håller jag på att pysslar lite till bröllopet. Förvånad? ;)
Har fått en ide som jag håller på att testa. Får se om det kommer att användas till denna dag, eller om det får gå till något annat.

Sedan har jag å Lina L ett ett projekt ihop till bröllopet. Men det kan jag inte heller avslöja vad det kan va. Då jag vill att de ska bli en överraskning för gästerna. Och jag kan tro att vissa gäster läser här på min blogg. :)

Å för övrit har jag fått dille på att virka blommor. Det e rätt kul, för de e så lätta att göra. Hittade beskrivningen på you tube i förr går, å har än så länge gjort 5, e inne på min 6:te. Jag kastar in videon här:


Nu ska jag virka vidare på den 6:te blomman. Tjao!

Planerar, tänker och funderar

Ja bröllopet rullar ständigt i mina tankar. När man tror att man kommit i kapp så visar det sig att man har tusen till saker å göra.... Men det ska la gå bra.

Så va har hänt i bröllopsplaneringen?
Bland annat har jag fått tag i tärnklänningarna. För den ena tärnan satt klänningen perfekt och för den andra var den för liten, så jag ska skicka tebax den idag å be om en ny i större storlek.
På IKEA har jag varit och köpt servetter och annat bra till dukningen och lokalen.
Och så exprementerar jag lite med några andra prydnader. Får se om det funkar, annars får de göras i keramik.
Bilder har jag scannat och skorna försöker jag gå in. Men som sagt, det är mycket kvar att göra.

Just nu sitter jag å googlar på hur man kan ställa borden. Vill ha några alternativ och testa. Inte bara samma gammla vanliga -För så har vi alltid gjort här...typ. NEJ! Jag tänker göra allt på mitt sätt. Det e bara för dem att finna sig i det!!!!! Så det så! Zandra gör revolt! hahaha

Nu ska jag fortsätta finskriva inbjudningslistan i excel.

Tjao!

O va bra! :)

Idag fick jag ett mycket glatt besked. Nästan för bra för att jag ska våga tro på det. Så en månads väntan är över. YES! Äntligen. Nu kanske man kan få lite ro och slippa oroa sig. Så nu hoppas jag månaderna går fort, att snön försvinner och att planerna kan skrida till verket.

Vad detta är kan jag dock inte avslöja. Inte än i alla fall. Men en förklaring kommer komma längre fram i år. Det låvar jag :)