Tjipp! :)

I fredags va vi äntligen i skene. Vi började på vinden och vi kom en liten bit. Fatta va mycket vi kommer att slänga! Men får försöka göra en liten hög med saker som vi kan skänka till någon organisation. Först tänkte jag på eriksonhjälpen, men dom e ju lite dyra. Får se.

När vi ändå va i skene passade vi på att åka en sväng till skroten. Å vi köpte lite tyg. Bland annat flice tyg till en poncho till david. Kommer bli toppen! Rolig och annorlunda minst sagt :) Men det kommer beövas, sommarkvällarna kommer trolien bli kallla då det sägs att det kommer vara frostnätter i ca 40 nätter.

Nä nu ska jag och david åka och handla.

kram!

Vilka äckel det finns!

I går ringde en kille till mig. Har ingen aning vem det va. Men det äcklade mig verkligen!!
I alla fall han ringde på ett hemligt nummer och sa inte sitt namn. Men jag ville inte visa att jag inte fatta vem det va, då jag tänkte att det kan jag la lista ut. Så han frågade mig va jag gjorde. Jag sa att jag tittar på tv me mamma. Så fråga jag va han gjorde. Då sa han gissa. Jag bara ähhöö. Då sa han att han onanera!! Fatta va äckligt! Så fråga han mig om jag bruka "leka med mig själv". Jag bara näääää. Jag tycker inte man ska göra sådant. Då la han på.

VA TUSAN!! Varför händer sån här skit mig för!
Det räcker med negern som tafsade på mig när jag gick på fritids, eller gubben som jämt skulle krama mig så att jag inte kom loss!! och försökte pussa mig på munnen. Han skulle alltid va på mig så fort jag gick till tvättstugan eller va hemma själv. Eller en annan idiot gubbe som varit pappas arbetskamrat, och som sett mig växa upp, som tog mig på brösten!! Ursäkta mig men vad e det med killar!!?? Å speciellt gubbar!!?? FY F** för sådant skit!!

Hur ska man bli av med de minnena när skiten bara fortsätter komma. För tusan jag har inte gjort världen något ont!! Å ändåså ska det hända mig om och om och om igen!! Gud jag blir så less!!!!!!!!!!!

Ja ja nu ska förkylda och hostiga lilla jag försöka sova. Om nu hostan inte kommer att hålla mig vaken halva natten igen.....

kram kram på er!! Å komm i håg alla svin kan dra åt det varma brinnande lilla stället och stanna där för evigt!!!
Ni andra puss på er and stay good !! ;)

En olycka kan hända så lätt...

I onsdags hände något tråkigt. Davids pappa fick sitt ben avsparkat av en ko. Lite läskigt måste jag säga!
Det som hände var att hunden Sara hörde att davids pappa gapade till på en ko. Hon fattar då det som att han behöver hjälp. Så hon springer dit i full fart och nyper kon i benet för att kon ska flytta sig. Det var bara det att denna gång flyttade inte davids pappa sig och kon sparkade till och bröt hans ben, så att båda benpiperna gick av precis under knät.

 Fatta att jag bara blev fäddare för kor nu! Jag har sedan jag såg en ko riktigt blivit lite förskräckt, dom e ju jätte stora! Alltså jag är typ lika lång som kossan är hög. Fatta om jag står mitt emallan två, och dom trycker ihop sig. Då är jag chanslös, helt MOS!

Så om det sågonsin skulle bli något med kor så blir det kalvar. Från dom pyttesmå till dom lagom stora ;) Det e lagom för mig! Dom kan jag pötta undan om det skulle behövas. ;)

Jag hoppas verkligen att han återhämtar sig snart. Tycker det är synd om honom. Och jag hoppas även att dom får tag i mer mark snart så dom kan bygga nytt och få till sådana dära mjölkmaskiner så att davids föräldrar kan få gå i "pension". Dom e ju i 70 års åldern trotts allt.

Nä nu kommer snart David hem. Bara så där kl 23....

vi ses!