23 Juni 2011

Ja idag e det endast 1 månad kvar. 30 dagar. Ojojoj... Trodde alldrig tiden skulle gå så fort. Men de e kul :)

På måndag ska jag åka å prova min brudklänning igen. Denna gång ska vi sy upp den. Tror inte det blir så mycket insyning. Men man kan ju hoppas ;) Nääää men jag har ju inte direkt ansträngt mig. Tänkte det först. Men sedan....äch!

Fick ett schema förra veckan, å då stog det att jag bara skulle jobba på fredag nästa vecka. Men nu, i veckans mail, står det att jag ska jobba hela veckan. Aja. Men anade detta, tänkte så gött får man inte ha det ;)


Nu ska jag i alla fall iväg en lite kort sväng till swedbank. Hoppas hoppas hoppas att de har öppet till kl 18.00 idag, som dom brukar på torsdagar. Å sedan ska jag till Christina som fyller år idag! :)

Ha de!

22 juni 2011

Hej hej!

Vill berätta något roligt. Jag har fått jobb! Eller a timmanställning, på skaraborgs städ. Känns som en bra början i arbetslivet. Sedan får vi se hur det går och hur länge jag stannar. Det vet man alldrig ;)

Jag jobbar för hemstäd, å det e faktiskt riktigt kul att se hur folk bor. Vissa har det jätte snyggt, så man knapt vågar gå där med damsugarn. Andra är hemma när man kommer, å dom pratar och ibland får man fika.

Men jag gillar ju när det e lite ombyte, å inte samma dag ut och dag in. Så detta passar nog mig bättre än va jag ville tro från början.

Kram på er!

Vet ni va?!

Idag har jag varit hos värdens bästa Madde, och vi har testat lite smink och hår till bröllopet :) Så kul! Känns som saker och ting äntligen börjar hända. :D

Ska börja fisnlipa schemat inför dagen D. Nu när jag pratat med Madde blir det lite lättare, för jag har ju inte mycket koll på hur lång tid saker och ting tar.

Just nu sitter jag å instruerar min kusin, via telefon, hur man gör en blogg. det tar lite tid ;)

Tjo på er!