Härligt med sol!

Solen har strålat och vinden har blåst, men inte kallt villket har varit mycket skönt idag =) Det märks att min kropp inte e van vid det här vädret...men för hoppnigsvis gör den det snart =)

Idag har jag gjort klart mammas ängel...men hon vet det inte än..hihi
Men jag skadade mig genom att jag råkade köra in en plastbit under tummnaglen så det börja blöda...ack va man e bra på att hålla koll på sina fingrar...


Har så gott som packat klart allt jag ska ha med mig i morgon (när jag ska åka te Älsklingen) och håller nu på att fylla på nya låtar på min nya fina MP4 =D
image169
(jag med min fina mp4 på huvudet...den e svart bara att den har ett vitt fodral på sig)

Klippte av benen på ett par byxor idag...så nu har jag ett par snygga shorts i stället =)

jaja nu ska jag fortsätta med mit låtletande

ha en trevlig Valborgsmässo afton och en skön helg!

Kram på er!

Ett litet hjärn test

Satt å sökte på ditten å datten på google; å hittade denhära:

Om du ser kvinnan spinna klockvis så betyder det att att du använder högersidan av din hjärna. Spinner kvinnan åt andra hållet så använder du vänstra hjärnhalvan.
Spinnande kvinna

Vissa kan se kvinnan spinna åt båda hållen . Enligt Universitet Yale i USA som genomfört en studie på 5 år kan bara 14% av det amerikanska folket se kvinnan spinna åt båda håll.

Kan du se henne spinna åt båda håll?

Nya körlektioner

Nu va man hemma igen...hadde keramik idag å började på en Ängel till mamma. Hon har önskat sig en så jag ska göra en i smyg å överaska henne =)

Har precis varit på körskolan å beställt nya körlektioner. Har haft ett litet uppehåll. Kännde att jag behövde smälta de här med att köra. Blev lätt stressad i början, eftersom jag inte riktigt förstod sammandanden. Men nu har det sjunkit in lite mer. Å jag har fått lite mer info för jag har frågat körkortsinnehavare i min omkrets om allt möjligt.

Nu ska jag gå å måla....

Tjao!