Sitter å tittar frisyrer

Har precis satt fram adventsljusstaken och adventsstjärnorna i fönstren. Men ska nog spara tomtar å så till i morgon. Ska laga lite mat tänkte jag. Sitter nu å tittar på lite frisyrer te bröllopet.

Å så här har jag i alla fall inte tänkt att se ut ;)

Men några jag gillar är:


tjao! :)

25 Nov. 2010

Hej alla gosingar! ;)

Vi har nu fått igång datorn efter nästan en vecka. Visst kunde la jag sätta på den tidigare med. Men virusskyddet hadde gått ut, och jag kände inte för att riskera något. Men nu fuknar den igen :) Men jag ska samtidigt avslöja att jag knapt saknat den, lustigt. Men man behöver en liten paous från dartorn ibland.

Så vad har jag hittat på??
JO jag har
* Fixat här hemma.
* Varit och lämnat in farmors slöja på kemtvätten, hoppas den blir bra den e ju så gammal.
* Varit på kalas hos morfar, då han fyllde 84år.
* Fått jultidningarna...eller två dvd filmer och en katt almenacka :)
* Haft kusinen på besök, och igår va vi på Ikea å köpte saker till hennes nya lägenhet. Å jag kan säga att det gick inte fort fram å tebax te jönköping. Ja jösses villket väder. Det va ju tänkt att vi skulle åkt till ikea i tisdags. Men jag våga mig inte ut. Så vi sköt upp det en dag. Å medans kusinen fyllde sin vagn, köpte jag bara en sak : en hylla till köket. Å jag kan säga att jag knapt fick in den i bilen. Stakars kussinen fick sitta väldigt rakryggad...haha...men kul hadde vi!

Men de börjar arta sig här hemma. Visst e de småplock kvar. Men det krymper lite varje dag. Har dessutom hängt upp första julgardinen och lagt på julduken på både köksbordet och storarumsbordet. Soffbordets duk har jag strykigt men inte lagt på än. Tyckte de va lite att ta i ;). Orsaken tilll att jag började pilla med det, e att jag inte hittat en gardin som jag vill hänga upp i köket. Å dessutom fann jag det att inte va någon ide att sätta upp en gardin för bara en vecka.

Ja nu ska jag gå och plocka ur tvätten i tvättmaskinen och slänga in en ny tvätt.

Ni får ha de så bra!

svaret

ja va gjorde jag igår egentligen??

JO jag va i skövde med mamma, Christina och Lina lygneroth å testade brudklänningar.
Och jag har hittat min brudklänning!! Fatta va glad jag är!!

Hur ser den ut kanske ni undrar. Men se det e en hemlis! Jag kan i alla fall säga att den är vit, enkel med det lilla extra :)