God Jul!

God Jul på er alla vänner!
Hoppas ni får en toppendag med julmat, julmusik, skratt å massa julklappar!!

Kyss mig långsamt...

I torsdags förra veckan åkte jag å David ner till Skene. Vi skulle stanna där tills söndagen å städa och dona i huset. Men som vanilgt kom gården ivägen. Hans bror hade blivit sjuk, så David fick skynda sig hem. Å jag va såååå arg. Han å jag får inte ens spendera en helg ihop, å kanske bli klara med pappas hus någon gång, utan att det ska hända något. Det e som att någon inte vill att vi ska få sålt huset eller nått.

Men för att jag ens skulle åka med hem i lösrdags, skakade jag å David hand på att vi skulle åka tillbaka till skene på onsdagen (asså i går) å stanna till söndag. Men kyss mig långsamt! Här sitter jag å David e på gårn. För åter har det hänt något på gården som gjort att vi inte kan åka. Och denna gång är det en inpektör. Jag blir bara mer och mer frustrerad om jag ska vara ärlig. Vet varken in eller ut.

Ibland verkar bara allt va emot en. Fick även ett nedslag på ett jobb idag. Så det e la inte den ljusaste dagen i mitt liv.

Julkorten är i alla fall skickade. Blev klar med dem igår, så david fick posta dem i morses. Gött.
Men iår va jag inte så ambisiös som jag brukar va. Visst tycker folk det e kul när man gör ett personligt kort till dem. Men att veta att de flesta slängs i soporna några veckor senare, gör att man inte får världens skaparlust. Speciellt när man sitter i flera timmar å funderar, ritar och limmar. Dessutom blir det ju faktiskt dyrare att sitta å knåpa julkorten. Så i år har jag gjort en liten bild som jag scannat in och skrivit ut, å sedan klistrat på ett naturfärgat papper. Tyckte de blev lagom kompliserat. Slängde även ner en lapp med den senate adressen.

Men jag kan säga att jag blir hårdare å hårdare med julkorten. Jag sparar alltid förra årets hög med kort. Å ser jag inte en viss persons kort från förra året i min hög, får dom inget i år. Punkt slut! ;)

Nä nu ska jag nog gå å hänga upp tvätten från tvättmaskinen å sedan sy klart mina kuddar.

Pöss!

Från facebook ;)

Renarnas horn växer på sommaren. Harnarna tappar sina horn i början på vintern,
Honorna på våren efter kalvningen... På alla bilder på tomten har renarna sina horn kvar,
från rudolf till blixten...Borde förstått det...Det är bara kvinnor som orkar släpa sunt på en fet
rödklädd gubbe mitt i natten utan att åka vilse... ;)Klokt sagt...hehe ;)