Hittelön!

I går när jag stog på perången och väntade på tåget med  klasskamraterna, på väg hem till falköping. Hittade jag en biljett på marken. Jag läste på den och det stod att det var det tåget som jag åxå skulle åka med. Jag började genast tänka på det där sällskapet som stått en bit bortanför oss. 6-7 män med var sin drag resväska. Jag mindes att dom pratat om att dom skulle sitta i vagn 14 å det var samma som det stod på biljetten. Så jag traskade dit och frågade efter en Tommy. Det visade dig att jag hadde hittat rätt man. Jag fick lite hittelön och han tackade om och om igen och var så glad att jag hittat biljetten. En annan man in sälskapet sa " detta är ett minne värt att minnas", tog fram mobilen och tog ett kort på mig =)....Det var onsdagens goda gärning =)

Och idag har jag hållit mig till att baka en jätte tårta...tog hela dagen typ. Eller rättare sagt från 11- 15. Men jag e nöjd med den =)
Lycka till sara

Tjosan!

Sitter och saknar dig wicy ...

Sitter och kollar runt på google...är trött...men det e ju söndag så jag såsar på för allt vad är värd =P

Satt å kolla på wicys blogg....har ju inte gjort det på jätte länge...
Direkt från hennes blogg..hon är i norge och har vait där i snart 5 veckor så nu får hon snatr komma hem igen =) å så såg jag att hon skrivit detta:
Zandra: Med henne pratar jag om allt nästan alltid och nå bara några gånger i veckan..
Jag saknar henes lende och skratt. Jag blir så glad när jag ser henne jag vill ha henne här man det har jag inte..
Jag vill inte ha en bit av Zandra jag vill ha allt jag kan få.

saknar dig med wicy! Tack för att du finns!

Slut i kålan

Idag har jag suttit hela dagen och skrivit på alkoholhantreings arbetet, har suttit med det i nästan en vecka nu...tur att det är klart nu.

Just nu lagar jag mat, david ligger i soffan och tittar på tv. Å jag e så målarsugen att jag tror jag ska krevera...men jag hinner tuvär inte måla något just nu. För set och e för trött i kålan. Får se när och hur jag ska få tid till att måla.

Och nu lite Elvis
tryck på dem för att se dem störreDenna passar mycket bra ¨på en person...behöver jag nämna peronen eller kan ni gissa ut det =P

Nu ska jag äta
 Tjao!