Jippi!

Jag är faktiskt lite stålt över mig själv! Om jag får skryta lite ;)

För jag har gått ner 2,6 kg (sedan jag vägde mig senats, när det nu va??) och gått från att ha midjemått på 92 (som jag hadde för ett år sedan), till nu ha ett midjemått på 88. laughing smileys
Detta genom att sluta dricka saft vid måltiderna och ta vatten istället, äta mindre glass och kakor (men tar mig en bulle ibland) och ta lite mindre portioner.

Men i och för sig hadde jag en hel del vikt att få av mig sedan jag gick bagarlinjen. Då jag va uppe på 67kg. Men nu e jag på 60kg och ska ner lite till. Vill ligga runt 55 som jag gjorde innan jag flyttade hit till falköping. Så jag tänkte om jag gör som jag gorde när jag bodde i skene, vore det inte va några problem. Å det e det ju visade ju sig stämma.

Men jag kan säga att detta inte är någon snabb sak. Utan det har tagit mig ett år. Å då får jag tillägga att jag inte direkt ansträngt mig. Började promenera lite i våras, men när det blev varmt kunde jag inte gå. Det gjorde så jag inte kunde andas. Så då cyklade jag lite, ca 1,5 tim någon kväll i veckan. Sedan kom ju regnet och sedan dess har det inte varit så mycket.

Kanske lite halvtråkigt inlägg...men jag ville säga det till någon ;)

hej svejs!

Kommentera här: